Jelentkezés menete - Webjogsi.hu

Jelentkezés menete

Jelentkezésed a képzéseinkre roppant egyszerű, pár perc alatt elvégezhető a webes felületünkön, és nem kell hozzá megjelenned az autósiskolánál.

Válaszd ki azt a vármegyét, ahol a gyakorlati oktatást szeretnéd majd végezni. Amennyiben a vármegyén belül több oktatási központ van, úgy a számodra megfelelőt válaszd ki. Ha csak egy oktatási központot látsz, és az a vármegyéden kívül esik, az nem jelenti azt, hogy nem tudunk biztosítani gyakorlati oktatót részedre az adott vármegyében.

Add meg a születési dátumod! Az általános szerződési feltételek, az adatvédelmi irányelvek és az írásos tájékoztató megismerése után, amennyiben elfogadod őket, a „Tovább” feliratú gombbal tudsz továbbmenni.

Megjelennek azok a kategóriás képzések, amelyekre életkorod alapján jelentkezhetsz.

Itt a kiválasztott képzéshez tartozó elméleti tanfolyam alapadatait láthatod. Ha rendelkezel kedvezmény igénybevételére feljogosító e-kuponkóddal, (pl. ajándékkártya), azt itt tudod érvényesíteni. Sikeres érvényesítést követően már az új, számodra érvényes kedvezményes árat láthatod. Ezt követően tudod folytatni a jelentkezésedet.

Itt a jelentkezésed összesítőjét láthatod. Választhatsz a különböző regisztrációs módok közül. Létrehozhatsz új felhasználói nevet és jelszót, vagy valamelyik már meglévő és érvényes e-Titán, Facebook vagy Google felhasználói fiókoddal kötheted össze a regisztrációdat.

A sikeres regisztrációt követően már csak az alábbi néhány lépés hiányzik ahhoz, hogy el tudd kezdeni a tanulást.

Tanfolyam. Itt a kiválasztott elméleti tanfolyam adataidat láthatod.

Okmányok. Add meg a képzéshez kötelezőn előírt, érvényes okmányaid adatait.

Személyes adatok. Ügyelj arra, hogy helyesen add meg az adatokat, mivel ezek kerülnek rá a különböző hatósági, illetve a képzés lefolytatásához szükséges autósiskolai dokumentumokra!

Nyilatkozat. Figyelmesen olvasd végig és töltsd ki a nyilatkozatokat!

A jelentkezést követően bankkártyával, vagy banki átutalással fizethetsz. Bankkártyás fizetésnél azonnal, átutalás esetén néhány napon belül férsz hozzá a tananyaghoz.

Ha még nincs meg az egészségügyi alkalmassági igazolásod, akkor is tudsz jelentkezni és a képzésedet is elkezdheted!

  • Amennyiben az A1, A2, A, B, B96, BE kategóriák valamelyikét kívánod megszerezni, úgy regisztrációkor jelöld be az „I.” csoportot.
  • Amennyiben a C, CE, D vezetési kategóriák valamelyikét kívánod megszerezni, úgy regisztrációkor jelöld be a „II.” csoportot. 

Fontos, hogy az egészségügyi alkalmasságod igazolását legkésőbb az elméleti tanfolyam befejezésig be kell mutatnod autósiskolánknak!