Pótkocsis képzések, Elméleti online KRESZ felfrissítő, Gyakorlóvezetés, Szimulátoros oktatás - Webjogsi.hu

Pótkocsis képzések

Webjogsi Autósiskola Budapest ügyfélfogadó

Ha rendelkezel már B kategóriás jogosítvánnyal, de szeretnél nagyobb pótkocsit is vontatni, akkor neked ajánljuk pótkocsis képzéseinket.
A képzések jelenleg csak a budapesti helyszínen érhetőek el.

Webjogsi Autósiskola Budapest ügyfélfogadó
Online vizsgafelkészítő

B96 kód kiterjesztését

Milyen járműveket vezethetek vele?

„B” kategóriába sorolt gépkocsit, valamint „B” kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt, ahol a járműszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege 3500 kg és 4250 kg között van.

Jelentkezés: A B96-os kiegészítő kód megszerzésére kizárólag személyesen tudsz jelentkezni budapesti ügyfélszolgálatunkon

Online vizsgafelkészítő

BE kategóriás képzésünket

Milyen járműveket vezethetek vele?

„B” kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt, ahol a járműszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege meghaladja a 3500 kg-ot.

Jelentkezés: Személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon vagy Online a nap 24 órájában

Néhány példa a pótkocsis vizsgafeladatok közül

Webjogsi Autósiskola Budapest ügyfélfogadó

Elméleti online KRESZ felfrissítő

Webjogsi Autósiskola Budapest ügyfélfogadóWebjogsi Autósiskola Budapest ügyfélfogadó

Jogosítvánnyal rendelkezőknek ajánljuk a teljes elméleti ismeretanyag átismétlését, ahol a B kategóriás ismeretanyagot van lehetőség megnézni, továbbá a megszerzett tudást, tesztelni a vizsgán használt kérdésekkel. Így teljes képet kaphatsz az elméleti tudásod felkészültségéről. A tananyag demo változatát itt tudod megnézni

A gyakorló teszt bemutató videóját itt tudod megnézni.

A tanfolyamra online tudsz jelentkezni, és válaszd a „hatósági vizsgafelkészítő és oktatóanyagot”, mivel csak ez a tananyag csomag tartalmazza az elméleti részt és a tudásfelmérő tesztet. A tananyagot az e-Titán oldalon keresztül tudod megrendelni.

Gyakorlóvezetés

Amennyiben B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel, és úgy érzed, hogy további gyakorlásra lenne még szükséged válassz minket, hiszen iskolánknál legfontosabb, hogy a tanulóink személyre szabottan sajátítsák el a gyakorlati vezetést. Számíthatsz ránk, ha kevésbé érzed magabiztosnak a korábban megszerzett gyakorlati tudásodat a budapesti forgalomban. Türelmes és felkészült oktatóink bármilyen egyedi problémában is örömmel állnak rendelkezésedre. Igény szerint a vezetések, lehetnek automata váltós autókon is. 

Az első vezetési órák után – ha jól megy a vezetés – akár saját autóddal is gyakorolhattok, így magabiztosabb leszel majd, ha egyedül kell vezetned.
A vezetési útvonalakat minden esetben igényeid szerint alakítjuk ki, hogy ott történjen a gyakorlás, ahol a későbbiekben fogsz majd járni. 

Az órák időtartama 50 perc. Az első gyakorlati vezetés kizárólag az oktatói autóban lehetséges, majd ezt követően igény és felkészültségi szint alapján, van lehetőség a tanuló saját gépkocsijával kimenni a forgalomba.

Árak

  Oktatás saját autóval Oktatás oktató autójával
Próba vezetési óra - 12 000 Ft 
1 alkalom 14 000 Ft  14 000 Ft 
Webjogsi Autósiskola Budapest ügyfélfogadó

Webjogsi Autósiskola Budapest ügyfélfogadó

Szimulátoros oktatás

Webjogsi Autósiskola Budapest ügyfélfogadó

Manapság egyre népszerűbb a szimulátoros oktatás is, hiszen valós körülmények között bárki anélkül gyakorolhat rajta, hogy a forgalomban lévő valós veszélyeknek lenne kitéve. A mai modern vezetéstechnikai szimulátoroknak köszönhetően az oktatásodat személyre szabottan lehet beállítani, így szinte bármilyen vezetéstechnikai helyzetet kockázat nélkül lehet rajta begyakorolni, az egyszerűbbektől, a bonyolultabbakig. A szimulátoros oktatásod szakképzett oktató segítségével történik 60 percben, alkalmanként.
Személygépkocsis szimulátoros oktatások ára: 10 000 Ft / alkalom 
Tehergépkocsis szimulátoros oktatások ára: 10 000 Ft / alkalom 

Az oktatás helyszíne: Webjogsi autósiskola budapesti ügyfélszolgálatunk