Prémium képzés elektromos vagy hibrid autó bevonásával - Webjogsi.hu

Prémium képzés hibrid autó bevonásával

Velünk nem csak zöldebb, könnyebb is!

Hol tudok hibrid autón gyakorolni?

Budapesten

Salgótarjánban

Szegeden

Szombathelyen

Nyíregyházán

Számodra ez az ideális választás, ha

TÖBBRE VÁGYSZ, MINT AMIT EGY ÁTLAGOS AUTÓSISKOLÁTÓL KAPHATSZ

MÁR A FRISS JOGSIDDAL IS MAGABIZTOSAN SZERETNÉL VEZETNI

ÉRDEKELNEK A JÖVŐ AUTÓI, A KORSZERŰ TECHNIKA

FONTOS SZÁMODRA A KÖRNYEZETVÉDELEM

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI, ÉS MEGISMERNI AZ ÚJ VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREKET?

Ma már szinte minden új autó fel van szerelve valamilyen korszerű vezetéstámogató rendszerrel, de sajnos a legtöbb vezető még nem sokat tud róluk.

Nálunk a helyed, hogy ezeket már most megismerd és a gyakorlatban is kipróbáld!

Budapesten, korszerű vezetéstechnikai rendszerekkel (holttérfigyelő, adaptív tempomat, sávtartó stb.) felszerelt oktatójárműveink segítségével már a tanulás szakaszában minden fontosabb elektronikus segítő rendszert megismerhetsz.*

HIBRID AUTÓN KEZDD A GYAKORLATI KÉPZÉSED, HA…

...úgy érzed, fokozatosságra van szükséged az autóvezetés elsajátítása során, persze anélkül, hogy lényegesen többet költenél rá;

...a hagyományos, kézi váltós gépkocsik mellett szeretnél megismerkedni az automata váltós járművek kezelésével is (a hibrid autó vezetéstechnikai szempontból igencsak hasonlít az automata váltósokhoz).

MIÉRT JOBB A HAGYOMÁNYOS
GYAKORLATI KÉPZÉSNÉL?

A hagyományos gyakorlati képzés is két részből, alap- és főoktatásból áll, de ezek során végig kézi váltós autón tanulsz. Ez fölöslegesen stresszessé, kellemetlenné teheti a tanulási folyamat első szakaszát.

MIT KAPSZ A PRÉMIUM KÉPZÉSTŐL?
- ÉLVEZETES TANULÁST, MAGABIZTOS TUDÁST!

A Webjogsi prémium képzésével fokozatosan, több lépésben, zökkenőmentesen sajátíthatod el azt a tudást, ami nem csak a jogosítványod megszerzéséhez lesz elég, hanem a biztonságos közlekedéshez is.

Hogy miért?

Az autó irányítását egy csendes, de mégis dinamikus, hibrid autón tanulhatod meg, amelyben nem kell rögtön a sebességváltással is bajlódnod.

A sebességváltó és a kuplung kezelését már úgy kezded meg, hogy az autót rutinszerűen tudod irányítani, vagyis egyszerre csak egy akadályt kell leküzdened.

STRESSZMENTES

SZEMÉLYRE SZABOTT

KORSZERŰ

A Webjogsi prémium képzésének lényege, hogy a FOKOZATOSSÁGRA helyezi a hangsúlyt úgy, hogy ezzel egyidejűleg ÉRTÉKES TÖBBLETTUDÁSSAL szerezhesd meg a jogosítványod.

Ha a gyakorlati képzés alatt úgy érzed, a kézi váltó nem a Te világod, dönthetsz úgy, hogy maradsz végig a WEBJOGSI AUTOMATA képzésben.**

Ha később mégis úgy döntesz, hogy kézi váltós autót is szeretnél vezetni, különbözeti vizsgát tehetsz. Ne aggódj! A meglévő jogosítványodat ilyenkor már nem kockáztatod. És persze ránk ilyenkor is számíthatsz!

A Webjogsi prémium képzés részletei:

Elmélet

A képzésed elméleti részét a korszerű eduKRESZ e-learning tananyagok*** segítségével végezheted el, így a nálunk megszokott módon nem kell tanteremben ülnöd, akár otthonról is tanulhatsz.

Az online elméleti tananyag elvégzését követően, ingyenes hozzáférést biztosítunk az eduKRESZ vizsgafelkészítő tesztalkalmazáshoz. Ennek is köszönhető, hogy tanulóink kimagaslóan jó eredménnyel vizsgáznak.

KRESZ-tanfolyamod mellé ajándékba megkapod a közúti elsősegély vizsgára (Vöröskeresztes elsősegély vizsga) felkészítő Elsősegély-Életmentés című e-learning tananyagot is. Ha pedig a sikeres elméleti vizsgád időpontjában még nem leszel húsz éves, az elméleti tanfolyam és a vizsga díját az állam visszafizeti neked!

Elméleti tanfolyam ára: 35 000 Ft

Gyakorlat

A Webjogsi prémium oktatása több előnnyel jár számodra. A képzés során megismered az automata és a kézi váltós autók vezetését is, kipróbálhatsz egy hibrid autót, s mindezt az egyszerűbbtől a bonyolultabb feladatok felé haladva teheted meg. Így kevesebb stresszel, könnyebben és gyorsabban haladhatsz a magabiztos vezetési tudás és a sikeres gyakorlati vizsga felé.

Gyakorlati vezetés díja (alapoktatás, főoktatás):
Budapesten 9000 Ft / órától
A gyakorlati vezetés díjáról előzetesen érdeklőd ügyfélszolgálatunkon, vagy a gyakorlati oktatónál.

* A legkorszerűbb vezetéstámogató rendszerek megismerésére jelenleg csak Budapesten van lehetőség.

** fontos tudnod, hogy ha automata váltós (illetve annak minősülő) járművel vizsgázol le, akkor csak ezek vezetésére leszel jogosult, ez a jogosítványodban is bejegyzésre kerül. Ugyanakkor a későbbiekben bármikor (tanfolyam nélkül is) tehetsz újabb vizsgát hagyományos, kézi váltós járművel, melynek sikerességét követően megszűnik ez a korlátozás.

*** az edukresz tananyagot alkalmazó e-learning rendszerű elméleti képzés időtartama a tanuló igényei szerint rugalmasan alakítható a 90 óra / 240 nap rendelkezésre állási időkereten belül.